search

Ons nieuws van maandag 18 september 2017

Inderdaad Samoerai in 'Westworld'
Series / Nieuws

Inderdaad Samoerai in 'Westworld'

Het tweede seizoen is volgend jaar ergens te zien.

Het tweede seizoen van Westworld komt langzaam naderbij. Een tijd geleden bleek dat acteur Hiroyuki Sanada een hoofdrol zou spelen in de HBO-serie, en nu weten we meer over het personage dat hij zal spelen. Zoals verwacht, is Sanada een samoerai in de serie, iets wat ook bevestigd wordt door de Funko-figuurtjes die uitlekten.

Het personage dat Sanada speelt, heet volgens TVGuide Musashi en zal mogelijk een van de robots zijn uit Shogun World. Zeker is dat niet, hij zou ook een gast kunnen zijn die toevallig verstrikt raakt in de robotopstand die eind eerste seizoen losbrak.

Het tweede seizoen van Westworld zal enkele praktische vragen over het park beantwoorden. Zodoende leren we dus waar het ligt, en hoe het met het personeel zit. Ook zullen we andere werelden zien, al is daar nog niet zoveel van zeker. In het verleden is vaker benadrukt dat de serie hoofdzakelijk blijft draaien om het wilde westen. Het seizoen zal volgend jaar ergens te zien zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wilde 'Stranger Things' S3 en 4 back-to-back opnemen
Series / Nieuws

Netflix wilde 'Stranger Things' S3 en 4 back-to-back opnemen

Maar dat wilden de showrunners en producenten uiteindelijk niet.

Filmfranchises en televisieseries die werken met kindacteurs hebben het soms moeilijk. Kinderen worden immers ouder. En dus zijn er oplossingen nodig. Zo schijnt Netflix van plan te zijn om de volgende twee seizoenen van Stranger Things back-to-back op te nemen, opdat de kinderen er straks niet ineens te oud uit zullen zien.

Dat terwijl de volgende seizoenen nog geen formeel groen licht hebben. The Hollywood Reporter stelt het volgende: "Een bron met kennis van de Stranger Things wereld, vertelt dat Netflix van plan was om seizoenen drie en vier back-to-back op te nemen, om problemen met de transitie naar adolescentie van de jonge acteurs te voorkomen. 'Elke keer als je een serie hebt die zo sterk leunt op de charmes van de kinderen, wil je dat vangen,' aldus de bron."

Maar: "Showrunners Matt en Ross Duffer en uitvoerend producenten Shawn Levy en Dan Cohen schijnen het idee van tafel geveegd te hebben. De schrijversruimte is klein, en de producenten denken dat het niet mogelijk is om zo snel afleveringen te maken. Het plan is om verhalen te plannen op een manier dat het lijkt dat de personages ook echt zo oud zijn als de acteurs op moment van opnemen."

Eerst is het nog even wachten op het tweede seizoen van de serie, dat vanaf 30 oktober geheel te streamen valt op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Daryl kiest eigen pad in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Daryl kiest eigen pad in 'The Walking Dead'

Maar waarom?

Nog steeds is Norman Reedus' Daryl Dixon een belangrijk personage in de zombieserie The Walking Dead. Tegenover Entertainment Weekly sprak de acteur over wat we van zijn personage kunnen verwachting het aanstaande achtste seizoen.

In het nieuwe seizoen zal hij een heel andere rol spelen. "Weet je, sommige kiezen een beetje hun eigen pad, net als ik. Er zijn een aantal momenten dat er niet aan de anderen gedacht wordt." en "Er kan niet met hen gesold worden. Er is geen grijs gebied voor hem op dit moment," aldus Reedus.

Maar hij kon meer zeggen: "Hij is op een missie om slechts één ding te doen, en soms is het voor de groep beter dat je een beetje naar links uitwijkt, maar hij wijkt nog steeds uit naar rechts. Dus ja, zoals ik zei, hij zal in het begin zijn eigen pad kiezen."

The Walking Dead keert op 22 oktober terug op AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.