search
Bryan Cogman werkt aan vijfde spin-off 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Bryan Cogman werkt aan vijfde spin-off 'Game of Thrones'

Hij is al sinds het begin actief voor de serie.

HBO heeft nu al enige tijd schrijvers aan het werk gezet om een (of meerdere) spin-off(s) te ontwikkelen van Game of Thrones. In eerste instantie waren er vier spin-offs in ontwikkeling, maar later bleek er ook een vijfde in de maakt e zijn. Nu horen we voor het eerst meer details over die vijfde spin-off.


Volgens Entertainment Weekly is Bryan Cogman, die afleveringen als The Laws of Gods and Men en Kissed By Fire schreef, officieel verbonden aan de vijfde spin-off. Hij is al sinds de serie begon verbonden aan de projecten en is dus een goede keuze. Ook schijnt hij samen te werken met bedenker George R.R. Martin, wat het waarschijnlijk maakt dat zijn pitch er in elk geval komt.

Meer details zijn er helaas niet. We weten wel dat HBO geen van de spin-offs verbindt aan personages die we al gezien hebben. Ook is zeker dat Robert's Rebellion - dat zich decennia voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt - niet verfilmd wordt. Ook de novellen, Dunk and Egg, komen niet naar het kleine scherm.

HBO zal de productie van de spin-offs pas laten beginnen als het achtste seizoen van Game of Thrones uitgezonden is. Dat zal mogelijk tot 2019 op zich laten wachten, dus aankondigingen liggen nog wel een tijdje van ons vandaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen