Synopsissen eerste drie afleveringen 'The Walking Dead' seizoen 8

Synopsissen 'The Walking Dead' seizoen 8

Een bekend gezicht?

Bram de Groot, 4 oktober 2017 om 08:00

Nog even en dan kunnen de fans afstemmen op seizoen 8 van The Walking Dead. Op 22 oktober start AMC namelijk met het nieuwe seizoen en nu zijn voor de eerste drie afleveringen de titels en synopsissen bekend. Check deze hieronder.
Aflevering 1 - Mercy - Rick en zijn groep, samen met de Kingdom en Hilltop, zijn samengekomen om het op te nemen tegen Negan en de Saviors.

Aflevering 2 - The Damned - Het plan met Alexandrians, Kingdommers en Hilltoppers wordt duidelijk, als Rick doorgaat met het gevecht en hij een bekend gezicht tegenkomt.

Aflevering 3 - Monster - Het conflict met de Saviors leidt tot niet bedoelde gevolgen voor de Hilltop, de Kingdom en Alexandria; moraliteit blijkt lastig in oorlogstijd.

Het meest opvallende aan de synopsissen is dat Rick (Andrew Lincoln) een "bekend gezicht" tegenkomt. Wie dat is zie je op of even later dan 29 oktober. Dan wordt namelijk de tweede aflevering uitgezonden.

Bron: TV Spoiler

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 8, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus, Daryl Dixon

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws