Constantine weer terug in 'Legends of Tomorrow'

Na Arrow nu ook even de gigantische The CW-serie.

Jim Pedd, 11 oktober 2017 10:05

NBC annuleerde na een seizoen al de serie Constantine, waarin acteur Matt Ryan te zien was als John Constantine. Vervolgens keerde hij eenmaal terug in Arrow van he CW En nu keert hij nog een keertje terug in een tweedelige aflevering van Legends of Tomorrow.
Het gaat om een aflevering die voortborduurt op de gebeurtenissen in een vierdelige crossover tussen Legends of Tomorw, The Flash, Arrow en Supergirl. Dat is mooi en volgens showrunner Phil Klemmer gaat dat al volgt:

“Zijn verschijning in aflevering 310 zal om het volgende draaien: we bezoeken opnieuw het vierde seizoen van Arrow en de gebeurtenissen na de seizoensfinale; een confrontatie met de grote schurk van Legends - de naam die we gefluisterd hebben is Malluis; wat hete seks - iets dat niet genoeg gevoeld is in de Waverider in seizoen 3 en Damien Darhk. Want hoe kan je een aflevering over duistere magie maken zonder Damien? Meer dan alles, wordt dit zo eng als maar kan, een combinatie van The Exorcist met One Flew Over the Cuckoo’s Nest.”

Bron: THR

Lees meer over: Legends of Tomorrow, Matt Ryan, Constantine, The Flash, Arrow, Supergirl, The CW

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws