search
Volledige trailer Marvel-serie 'Runaways'!
Series / Trailer

Volledige trailer Marvel-serie 'Runaways'!

Wat doe jij als je ouders villains blijken te zijn?



Hulu heeft de nieuwe, volledige trailer onthuld voor hun Marvel-serie Runaways. Deze volgt op de eerdere teaser trailer van eerder deze maand. Niet geheel onverwacht is deze serie gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Marvel Comics.

De groep supervillains The Pride die heeft gezamenlijk de misdaad aan de westkust in handen hebben. Maar dit loopt in het honderd als hun kinderen erachter komen. Samen vormen zij de Runaways en ze besluiten een stokje te steken voor de activiteiten van hun slechte ouders.

De cast van The Pride bestaat uit Ryan Sands als leider Geoffrey Wilder, Angel Parker als Catherine Wilder, Brittany Ishibashi als Tina Minoru, James Yaegashi als Robert Minoru, Kevin Weisman als Dale Yorkes, Brigid Brannagh als Stacey Yorkes, Annie Wersching als Leslie Dean, Kip Pardue als Frank Dean, James Marsters als Victor Stein en Ever Carradine als Janet Stein. De zes acteurs die de Runaways spelen zijn Rhenzy Feliz als Alex Wilder, Lyrica Okano als Nico Minoru, Virginia Gardner als Karolina Dean, Ariela Barer als Gert Yorkes, Gregg Sulkin als Chase Stein en Allegra Acosta als Molly Hernandez.

Op 21 november verschijnt Runaways via Hulu.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen