Trailer tweede seizoen 'The Crown'

Trailer tweede seizoen 'The Crown'

Nieuwe uitdagingen voor Claire Foy's Queen Elizabeth II.

Bram de Groot, 6 november 2017 om 17:43


Netflix heeft een nieuwe trailer onthuld voor het tweede seizoen van hun succesvolle serie The Crown, gebaseerd op het wel en wee van het Britse koningshuis en dan vooral over de regeerperiode van - de huidige - Queen Elizabeth II. Deze 'original series' is in handen van Peter Morgan.

Het tweede seizoen krijgt een korte omschrijving mee, namelijk: In een sterk veranderende wereld moet een beschadigde Britse monarchie zijn verleden onder ogen komen om een toekomst te hebben."

In het nieuwe seizoen, welke zich afspeelt in de jaren 60, zal de romance tussen Princess Margaret (Vanessa Kirby) en Lord Snowdon (Matthew Goode) meer aandacht krijgen en staat Queen Elizabeth (Claire Foy) opnieuw voor een aantal moeilijke besluiten. Nieuwe rollen zijn voor Michael C. Hall als John F. Kennedy, Jodi Balfour als Jacqueline Kennedy en Anton Lesser als Harold Macmillan.

Het tweede seizoen van The Crown staat vanaf 8 december online op Netflix.

Bron: Netflix

Lees meer over: The Crown, Claire Foy, Queen Elizabeth, John Lithgow, Matt Smith, Stephen Daldry, Michael C Hall, Jodi Balfour, Anton Lesser

Populair nieuws