search
Woody Harrelson klaar met 'True Detective'
Series / Nieuws

Woody Harrelson klaar met 'True Detective'

Nee, hij keert echt niet terug.

Acteur Matthew McConaughey overweegt dan wel een terugkeer naar HBO-serie True Detective, maar Woody Harrelson blijkt er echt geen interesse in te hebben. Dat terwijl de serie dankzij het duo zo populair werd. Maar hun verhaallijn werd aan het einde van het seizoen afgerond en in het tweede kregen we een reeks nieuwe hoofdpersonen te zien.


"Nee, ik kan me dat niet voorstellen," vertelde Harrelson tijdens een interview met Yahoo! Entertainment. "Nee, want het ging de eerste keer goed. Als je dan een tweede keer terugkeert, krijg je alleen te horen dat het gewoon niet zo goed is als de vorige keer. Dus dat wil ik echt helemaal niet horen, die dingen".

Hoewel die woorden wellicht teleurstellend klinken voor de fans, is het niet heel verrassend. Het eerste seizoen van de HBO-serie voelde als een fantastische reeks keuzes die allemaal goed uitpakten. Maar de tweede poging was een stuk minder geslaagd en dat heeft HBO ook gemerkt.

Toch zal er 'gewoon' een derde seizoen komen, met Mahershala Ali in de hoofdrol, die onderzoek doet naar een misdrijf in de Ozarks. Nic Pizzolatto schrijft wederom alle afleveringen en regisseert ze samen met Jeremy Saulnier.

Aanbevolen artikelen