Einde 'Stranger Things' is al bedacht

Einde Stranger Things is al bedacht

Maar het duurt meer dan 1 seizoen om daar te komen.

Jim Pedd, 9 november 2017 om 12:20

De bedenkers van Stranger Things weten precies waar de serie heen zal gaan. Hoe lang ze nodig hebben om bij het einde van de Netflix-serie te komen, weten makers Matt en Ross Duffer dan weer niet. Dat worden, afhankelijk van hoe het loopt, vier of vijf seizoenen is nu het vermoeden.
“We hebben een einde in zicht. We weten waar we heen willen. Maar we weten niet hoe lang het gaat duren om daar te komen,” begon het duo. “Er is wel een plan daarvoor. Deel van de reden daarvoor is dat we tijdens het maken van het tweede seizoen zoveel goede ideeën kregen dat een aantal daarvan vooruitgeschoven moest worden. Dus we gaan een deel daarvan op een later moment gebruiken. In elk geval weten we nu wat het einde is en dat het langer dan een jaar duurt om daar te komen.”

Dat de serie een beperkte levensduur zou hebben was ook wel duidelijk: hij draait immers op een stel kindacteurs, die in rap tempo ouder worden. De serie dankt echter een deel van zijn charme aan die jonge cast, maar staat op het punt die te verliezen. Men moet daar goed mee omgaan, en dus is het bemoedigend om te horen dat er al naar een einde gewerkt wordt.

Het tweede seizoen van Stranger Things is in zijn geheel op Netflix te zien.

Bron: Yahoo!

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Millie Bobby Brown

Populair nieuws