Alle series Louis C.K. stopgezet

Alle series Louis C.K. stopgezet

Jim Pedd, 13 november 2017 om 11:36

Het is gedaan met Louis C.K.. De acteur werd beschuldigd van seksuele intimidatie en erkende schuld. Het gevolg is dat zo’n beetje elke film en serie waaraan hij werkte stopgezet is. Zo laat de Amerikaanse zender FX nu weten niet langer met hem samen te willen werken.

In een statement stelt de zender het volgende over de bedenker van serie Louie.
“Vandaag zetten FX Networks en FX Productions onze samenwerking met Louis C.K. stop. We leggen de deal tussen FX Productions en zijn productiebedrijf Pig Newton helemaal stil. Hij is niet langer uitvoerend producent en krijgt geen geld meer voor een van de vier series die we met hem produceren - Better Things, Baskets, One Mississippi en The Cops.

Louis heeft nu de waarheid van de berichten van de vijf vrouwen die slachtoffer waren van zijn wangedrag erkend, wat wij eerder niet wisten. Voor zover wij weten, heeft hij zich de afgelopen acht jaar bij alle vijf series die hij heeft geproduceerd voor FX Networks en/of FX Productions professioneel gedragen. Maar dit is niet het moment voor hem om televisieseries te maken. Dit is het moment dat hij eerlijk in moet gaan op de vrouwen die hebben gesproken over hun pijnlijke ervaringen, een proces dat hij vandaag ingezet heeft met zijn statement.

FX Networks en FX Productions blijven eraan toegewijd om al het mogelijke te doen om te zorgen dat iedereen kan werken in een veilige omgeving, die eerlijk en respectvol is, en we zullen al deze producties bekijken om te zien of dit het geval was en is.”


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: Serietotaal

Lees meer over: Louie, Louis CK, FX, Series

Informatie over de serie: Louie

Populair nieuws