search

Ons nieuws van maandag 13 november 2017

Dynasty krijgt volledig seizoen bij The CW
Series / Nieuws

Dynasty krijgt volledig seizoen bij The CW

The CW heeft duidelijk vertrouwen in de reboot...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

The CW heeft bekend gemaakt dat het de reboot van haar populaire serie 'Dynasty' uit de jaren '80 een volledig seizoen geeft. Dit is meteen de eerste reeks die een volledig seizoen krijgt van The CW dit seizoen.

Dynasty wordt geproduceerd door CBS Television Studios en scoort tot dusver 1,3 miljoen kijkers. Dat is minder dan de reeks 'Valor' van The CW. Met deze reboot werden Gossip Girl producers Josh Schwartz en Stephanie Savaga teruggehaald naar het netwerk. Helaas is deze terugkeer er tot dusver eentje in mineur, want ondanks het feit dat Dynasty dan wel een volledig seizoen krijgt zijn de recensies tot dusver overwegend negatief. De cast van Dynasty bestaat uit onder meer Elizabeth Gilles en Nathalie Kelly.

Die andere reeks van The CW, namelijk Valor moet het doen met haar oorspronkelijke 13 afleveringen. Bovendien liet The CW optekenen dat een beslissing met betrekking tot een eventueel tweede seizoen pas zal worden gemaakt ergens rond mei van volgend jaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Agents of SHIELD' seizoen 5
Series / Trailer

Eerste trailer 'Agents of SHIELD' seizoen 5

Buitenaardse actie!

Er is een interessante promo vrijgegeven voor het vijfde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Dat maakt duidelijk dat het nieuwe seizoen van de ABC-serie zich in de ruimte af gaat spelen en dat we een heel stuk minder van de Aarde gaan zien.

Dit vijfde seizoen zullen Agent Phil Coulson (Clark Gregg) en zijn teamgenoten proberen te ontsnappen uit de gevangenis waar ze zitten. Hoe ze dat precies gaan doen, wordt op 1 december duidelijk, want dan gaat het nieuwe seizoen in première. Uit de trailer blijkt in elk geval dat het seizoen boordevol buitenaardse wezens en ruimteactie zit.

Het nieuwe seizoen van de Marvel-serie zal in totaal 22 afleveringen krijgen. Phil Coulson, de andere S.H.I.E.L.D.-agenten en hun bondgenoten proberen diep in de ruimte een manier te vinden om de mensheid te redden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle series Louis C.K. stopgezet
Series / Nieuws

Alle series Louis C.K. stopgezet

FX werkt niet langer met hem samen.

Het is gedaan met Louis C.K.. De acteur werd beschuldigd van seksuele intimidatie en erkende schuld. Het gevolg is dat zo'n beetje elke film en serie waaraan hij werkte stopgezet is. Zo laat de Amerikaanse zender FX nu weten niet langer met hem samen te willen werken.

In een statement stelt de zender het volgende over de bedenker van serie Louie.
"Vandaag zetten FX Networks en FX Productions onze samenwerking met Louis C.K. stop. We leggen de deal tussen FX Productions en zijn productiebedrijf Pig Newton helemaal stil. Hij is niet langer uitvoerend producent en krijgt geen geld meer voor een van de vier series die we met hem produceren - Better Things, Baskets, One Mississippi en The Cops.

Louis heeft nu de waarheid van de berichten van de vijf vrouwen die slachtoffer waren van zijn wangedrag erkend, wat wij eerder niet wisten. Voor zover wij weten, heeft hij zich de afgelopen acht jaar bij alle vijf series die hij heeft geproduceerd voor FX Networks en/of FX Productions professioneel gedragen. Maar dit is niet het moment voor hem om televisieseries te maken. Dit is het moment dat hij eerlijk in moet gaan op de vrouwen die hebben gesproken over hun pijnlijke ervaringen, een proces dat hij vandaag ingezet heeft met zijn statement.

FX Networks en FX Productions blijven eraan toegewijd om al het mogelijke te doen om te zorgen dat iedereen kan werken in een veilige omgeving, die eerlijk en respectvol is, en we zullen al deze producties bekijken om te zien of dit het geval was en is."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coole personageposters 'Marvel's Runaways'
Series / Posters

Coole personageposters 'Marvel's Runaways'

Superpowers!!

Hulu heeft zes coole personageposters vrijgegeven voor de aanstaande superhelden-tienerserie Marvel's Runaways, gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Brian K. Vaughan.

Het verhaal volgt zes tieners die erachter komen dat hun ouders gezamenlijk een team superslechteriken vormen, onder de naam The Pride. Ze hebben controle over de misdaad in hun omgeving. Ondanks dat het hun ouders zijn, zijn de tieners er niet mee akkoord en besluiten ze de plannen van ouders te dwarsbomen, ook als een team: de Runaways.

Het zestal wordt gespeeld door de vrij onbekende namen Ariela Barer (Gert Yorkes), Lyrica Okano (Nico Minoru), Rhenzy Feliz (Alex Wilder), Gregg Sulkin (Chase Stein), Virginia Gardner (Karolina Dean) en Allegra Acosta als Molly Hernandez. Hieronder zie je hun handen op een reeks posters, uiteraard geladen met de nodige superkrachten.

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en de eerste aflevering is te zien op 21 november, op Hulu.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.