search
Jeffrey Tambor stopt met 'Transparant'
Series / Nieuws

Jeffrey Tambor stopt met 'Transparant'

Wegens - wat hem betreft onterechte - beschuldigingen van seksuele intimidatie.

Acteur Jeffrey Tambor zit flink in de problemen. Hij keert niet terug voor het vijfde seizoen van Amazon-serie Transparant en wordt ondertussen beschuldigd van seksuele intimidatie. Recentelijk nog door actrice Trace Lysette. Daarop liet Amazon weten de beschuldigingen te onderzoeken en laat Tambor weten niet terug te keren.


"Het spelen van de rol van Maura Pfefferman in Transparant is een van de grootste privileges en creatieve ervaringen van mijn leven geweest. Maar de afgelopen weken is duidelijk geworden dat dit niet langer de baan is waar ik vier jaar geleden voor tekende. Ik heb al mijn diepe spijt betuigd als iemand mijn gedrag als agressief gezien heeft, maar het idee dat ik iemand bewust lastig zou vallen is simpelweg niet waar. Gezien de sfeer die nu op de set heerst, kan ik me niet voorstellen dat een terugkeer naar Transparant mogelijk is."

Het is nog niet zeker hoe men verder gaat. Of dit eventueel gevolgen heeft voor de opnames van het vijfde seizoen van Netflix-serie Arrested Development, waarin Tambor ook een hoofdrol speelt, is niet zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen