search
Stephen Dillane heeft spijt van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Stephen Dillane heeft spijt van 'Game of Thrones'

Hij begreep niet waar de serie om draaide.

Acteur Stephen Dillane was jarenlang te zien in Game of Thrones. De acteur speelde de rol van Stannis Baratheon, maar vertelt nu spijt te hebben van zijn rol in de HBO-serie. Waarom? Hij had geen idee wat hij constant deed, mede omdat zijn personage nauwelijks een significante rol leek te spelen in het grotere geheel.


"Ik was compleet afhankelijk van wat Liam [Cunningham] met vertelde over scènes die we opnamen," aldus Dillane. De acteur voelde niet zoveel voor de serie en nam daarom weinig moeite om zich er echt heel goed in te verdiepen.

"Ik heb de serie bekeken na mijn vertrek, om te zien of ik kon volgen waar het allemaal om draaide, maar dat lukte niet," vertelde hij. " Liam Cunningham voelt zoveel passie voor de serie. Hij steekt er veel tijd en energie in, en dat doet mij wel wat. Maar ik ervaarde het anders. Ik was geheel afhankelijk van Liam om te weten waar het om draaide. Ik wist niet waar ik mee bezig was tot we klaar waren met de opnames en toen was het te laat. De schade was al gedaan. Ik dacht dat niemand me zou geloven en voelde me nogal teleurgesteld over het einde. Ik had het gevoel dat ik een luchtkasteel gebouwd had.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen