Stephen Dillane heeft spijt van 'Game of Thrones'

Stephen Dillane heeft spijt van Game of Thrones

Hij begreep niet waar de serie om draaide.

Jim Pedd, 8 december 2017 om 10:16

Acteur Stephen Dillane was jarenlang te zien in Game of Thrones. De acteur speelde de rol van Stannis Baratheon, maar vertelt nu spijt te hebben van zijn rol in de HBO-serie. Waarom? Hij had geen idee wat hij constant deed, mede omdat zijn personage nauwelijks een significante rol leek te spelen in het grotere geheel.
“Ik was compleet afhankelijk van wat Liam [Cunningham] met vertelde over scènes die we opnamen,” aldus Dillane. De acteur voelde niet zoveel voor de serie en nam daarom weinig moeite om zich er echt heel goed in te verdiepen.

“Ik heb de serie bekeken na mijn vertrek, om te zien of ik kon volgen waar het allemaal om draaide, maar dat lukte niet,” vertelde hij. “ Liam Cunningham voelt zoveel passie voor de serie. Hij steekt er veel tijd en energie in, en dat doet mij wel wat. Maar ik ervaarde het anders. Ik was geheel afhankelijk van Liam om te weten waar het om draaide. Ik wist niet waar ik mee bezig was tot we klaar waren met de opnames en toen was het te laat. De schade was al gedaan. Ik dacht dat niemand me zou geloven en voelde me nogal teleurgesteld over het einde. Ik had het gevoel dat ik een luchtkasteel gebouwd had.

Bron: Times

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Stephen Dillane, Liam Cunningham

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws