Boze reacties op twist 'The Walking Dead'

Boze reacties op twist 'The Walking Dead'

Let op: spoilers!

Jim Pedd, 13 december 2017 15:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dit bericht bevat grote spoilers, dus lees alleen verder op eigen risico.
De midseason finale van The Walking Dead bevatte een wel heel schokkende conclusie. En daar komt nu flinke kritiek op. Wil je weten van wie? Lees dan verder na onderstaande video.


Goed. In de midseason finale was te zien hoe Carl Grimes (Chandler Riggs) gebeten werd door een zombie. Exit serie dus. “Om te zien hoe [Scott] Gimple mijn zoon twee weken voor zijn achttiende verjaardag ontslaat, nadat ze hem verteld hebben dat hij nog drie jaar te zien zou zijn, is teleurstellend,” schrijft de vader van Riggs op Facebook. “Ik heb Gimple en AMC nooit vertrouwd, maar Chandler wel. Ik weet hoeveel pijn het hem doet om dit te horen. Maar we weten ook hoeveel geluk hij had hier onderdeel van te mogen uitmaken, dus we waarderen alle liefde van de afgelopen jaren ook.”

Riggs vertelde zelf aan The Hollywood Reporter dat hij het niet zijn beslissing was. “Het was niet mijn keuze om Walking Dead te verlaten. Ik wilde naar de universiteit gaan tot ik het hoorde. Ik hoorde het tijdens oefeningen voor aflevering zes in juni. Het was echt een schok voor mij, Andy [Lincoln] en de rest, want niemand zag het aankomen.”Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Chandler Riggs, Andrew Lincoln, Scott Gimple

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws