search
Derde seizoen 'Love' is laatste
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Love' is laatste

Netflix gaat niet meer verder met de serie van Judd Apatow.

Netflix-komedie Love komt in maart tot een einde. Het derde seizoen van de serie van maker Judd Apatow is dus meteen het laatste. Waarom Netflix de serie niet meer verder laat gaan na de derde reeks is niet zeker, maar mogelijk is het een bewuste beslissing geweest van Apatow.


Tegenover The Hollywood Reporter, dat meldde dat de serie op 9 maart verder gaat, laat Apatow het volgende weten: "Ik kijk echt heel erg uit naar het derde seizoen van Love. Ik vind het ons liefste, grappigste seizoen en het maakt op een prachtige manier een einde aan ons verhaal."

En Netflix laat het volgende weten in een statement: "We konden geen betere partners hebben op deze reis van Love, dan de ongeëvenaarde Judd Apatow, Gillian Jacobs, Paul Rust, Lesley Arfin en de rest van de fantastische cast en crew die dit bijzondere verhaal tot leven hebben gebracht. De afgelopen drie seizoenen hebben kijkers van over heel de wereld gelachen, vol spanning gekeken en kunnen huilen met Mickey en Gus. We zijn dus erg blij dit laatste hoofdstuk met de fans te kunnen delen."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen