Veel gedoe rond slot 'The Walking Dead'

Veel gedoe rond slot 'The Walking Dead'

Petitie gestart.

Bram de Groot, 18 december 2017 om 10:12

Fans van The Walking Dead zijn bijzonder ontevreden met hoe het nieuwste seizoen zich ontwikkelt. Eerder berichtten we over de boze reacties op een twist in de zombieserie en nu heeft een fan een petitie gestart om ervoor te zorgen dat de showrunner zijn ontslag krijgt.
Ene Tyler Sigmon wil middels de petitie ervoor zorgen dat de showrunner Scott M. Gimple wordt ontslagen, naar aanleiding van het slot van de zogenaamde "midseason finale". Waar maken de fans zich druk over? Let op SPOILERS!!

In de laatste seconden van de serie komt Rick Grimes (Andrew Lincoln) erachter dat zijn zoon Carl (Chandler Riggs) is gebeten door een walker. Dit zou betekenen dat zijn zoon de serie niet zal overleven. En hier zijn de niet alle fans het mee eens. Carl zou namelijk gezien worden als de nieuwe leider in de serie. Het doden van Carl zou samenhangen met een hoop gedoe achter de schermen, met name over het contact van de jonge acteur. Het doodgaan van Carl staat ook haaks op de Walking Dead-comics. Daarin leeft de jonge Grimes nog.

Het doodgaan van Carl staat ook haaks op de Walking Dead-comics. Hoe dit gaat aflopen merken we vast komende maanden. Op 25 februari keert The Walking Dead terug voor het tweede deel van seizoen 8.

Bron: Chaneg.org

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 8, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus, Daryl Dixon

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws