search
Meer duidelijk over 'True Detective' seizoen 2
Series / Nieuws

Meer duidelijk over 'True Detective' seizoen 2

We krijgen drie hoofdrolspelers; Emma Stone wil graag deelnemen.

Dit jaar bracht HBO met True Detective weer een uiterst fraaie tv-serie op de buis. In de toekomst moet er een tweede seizoen verschijnen, echter niet met Matthew McConaughey en Woody Harrelson, de hoofdrolspelers uit het eerste seizoen. Showrunner Nic Pizzolatto heeft eerder deze week wat meer duidelijkheid gegeven over wat we van het tweede seizoen kunnen verwachten.


"Waarom denkt iedereen dat het om een tweede duo zal gaan?", aldus Pizzolatto tijdens het Séries Mania Festival. "In het tweede seizoen zijn er drie hoofdpersonages. De twee eerste afleveringen zijn reeds geschreven en de castings zullen in mei of in juni verlopen, dus je zal de eerste namen kennen binnen een maand of twee".

Over die namen wordt de laatste tijd veel gespeculeerd. Ook acteurs en actrices zelf zien de rol vaak wel zitten. Zo heeft The Amazing Spider-Man 2-actrice Emma Stone aangegeven graag een rol te willen invullen. Ook de naam van acteur Brad Pitt blijft nog altijd rondzingen en actrices Kate Mara en Ellen Page zouden in beeld zijn voor bijrollen.

Pizzolatto gaf ook aan waar het tweede seizoen zich vooral zal afspelen in "onbekend Californië, met plaatsen die we nooit in de bioscoop of op televisie zijn."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen