Reiser en Hunt mogelijk terug voor nieuw seizoen 'Mad About You'

Keert 'Mad About You' terug in 2018?

Alle betrokkenen lijken geïnteresseerd te zijn in een herleving van de comedy-serie.

Zilko Tarici, 27 december 2017 08:39

Sony werkt volgens TVLine momenteel aan een herleving van Mad About You. Volgens de site is de studio ook begonnen te onderhandelen met hoofdrolspelers Paul Reiser en Helen Hunt om terug te keren voor een aantal afleveringen. Reiser, die de serie bedacht met Danny Jacobson, is degene die het idee in eerste instantie opperde.
In de nieuwe afleveringen zouden we moeten zien hoe Paul en Jamie omgaan met het feit dat hun dochter Mabel het huis verlaat om te gaan studeren. Reiser liet in oktober al aan People Magazine weten dat hij openstaat voor een terugkeer:

"Als we het juiste verhaal weten te verzinnen en het publiek er interesse in heeft, sta ik er open voor. Ik zeg al jaren dat ik niks zie in een reünie omdat we de serie zo goed tot een einde wisten te brengen. Omdat er nu zoveel vraag naar is, dacht ik dat we wel met een goed verhaal op de proppen zouden kunnen komen."

Mad About You werd tussen september 1992 en mei 1999 door NBC. Het netwerk is momenteel niet betrokken bij de besprekingen over nieuwe afleveringen van Mad About You, maar dat kan zomaar veranderen gezien het succes van de nieuwe Will & Grace-afleveringen van eerder dit jaar.

Bron: TV Line

Lees meer over: Mad About You, Paul Reiser, Helen Hunt, Sony, Will and Grace

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws