Trailer duistere Netflix-komedie 'The End of the F**king World'

Trailer komische The End of the F**king World

Netflix komt op 5 januari met een nieuwe Original.

Jim Pedd, 2 januari 2018 om 12:09

Netflix brengt ons later dit jaar een duistere komedie: The End of the F**king World. De serie belooft een behoorlijk aparte show te worden, maar de sfeer ervan mag er wel zijn. De komedie is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Charles Forsman.
Centraal staan outsiders James en Alyssa, die samen een behoorlijk aparte roadtrip ondernemen. James is bovenal een psychopaat die van plan is een moord te plegen. En Alyssa is een agressieve loner die vooral niks met andere mensen te maken wil hebben. Maar ze wordt verliefd op James, die besluit haar te vermoorden. Het duo wordt echter echt verliefd op elkaar.


Rollen zijn er voor Alex Lawther als James en Jessica Barden als Alyssa. Ook spelen Wunmi Mosaku en Gemma Whelan rollen in de komedie vol zwarte humor. Het eerste seizoen van de serie krijgt in totaal acht afleveringen. De serie is in Nederland vanaf 5 januari op Netflix te streamen.

Lees meer over: Netflix, Trailer, The End of the Fucking World, Charles Forsman, Alex Kawther, Jessica Barden, Wunmi Mosaku, Gemma Whelan

Populair nieuws