Kathy Bates is terug in 'Disjointed' seizoen 2

Kathy Bates is terug in 'Disjointed' seizoen 2

Plus een nieuw stuk artwork voor de komische Netflix-serie.

Zilko Tarici, 4 januari 2018 om 08:00

Netflix heeft een trippy trailer en nieuw artwork vrijgegeven voor het tweede seizoen van comedy-serie Disjointed. De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door niemand minder dan Kathy Bates (Misery, Titanic, American Horror Story). Je kunt zowel de trailer als het artwork hieronder bekijken. Het nieuwe seizoen wordt op 12 januari a.s. beschikbaar gesteld door Netflix.
Disjointed is een creatie van de Emmy-winnende bedenkers Chuck Lorre en David Javerbaum, en geeft een twist aan de 'American Dream' door de hoogte- en dieptepunten te laten zien van een familie die een coffeeshop runt. Bates speelt de rol van Ruth, een vrouw die haar leven lang al vecht voor de legalisatie van marihuana en wier dromen werkelijkheid worden wanneer ze de eigenaar wordt van een coffeeshop in Los Angeles.

Naast Bates zien we in Disjointed ook acteurs als Chris Redd, Nicole Sullivan, Tone Bell, Betsy Sodaro, Elizabeth Alderfer, Dougie Baldwin, Elizabeth Ho en Aaron Moten.

Bates staat vooral bekend voor haar rol in Misery (1990), waarvoor ze een Oscar won. Naast haar werk in andere films als Fried Green Tomatoes, Dolores Claiborne en Titanic, werd ze wel 14 keer genomineerd voor een Emmy voor haar werk in series als Harry's Law, American Horror Story en Two and a Half Men.Bron: Netflix

Lees meer over: Kathy Bates, Disjointed, Netflix, Chuck Lorre, Chris Redd, Aaron Moten

Populair nieuws