Volledige trailer 'Krypton'!

Volledige trailer 'Krypton'!

De serie over de herkomst van Superman.

Bram de Groot, 9 januari 2018 om 22:39

In de film Man of Steel werden we al mee teruggenomen naar Krypton. We zagen hoe Superman door zijn vader en moeder naar de aarde werd gestuurd om zo te ontsnappen aan de ondergang van de thuisplaneet. In de DC-prequelserie Krypton gaan we opnieuw terug naar de planeet en dit keer zien we zijn grootouders en hun 'House of El' in actie.

De zender Syfy heeft bovenstaande nieuwe beelden vrijgegeven voor de serie van uitvoerend producenten David S. Goyer en Damian Kindler (Sleepy Hollow). Acteur Cameron Cuffe speelt de rol van Seg-El, de legendarische grootvader van de man van staal. In het vermoedelijk eerste seizoen verkeert Kryptons leiderschap in chaos. Seg-El komt de tijdreiziger Adam Strange (Shaun Sipos) van de Aarde tegen, die hem waarschuwt dat hij tegen de tijd racet om zijn geliefde wereld van chaos te redden.

Strijdend om de eer van zijn familie te herstellen en diegenen van wie hij houdt te beschermen, moet Seg ook kiezen tussen leven en dood: het redden van zijn thuisplaneet, of die vernietigd laten worden om zijn toekomstige kleinzoon te redden.

De nieuwste DC-serie start op 21 maart op Syfy.

Bron: Syfy

Lees meer over: Inhumans, Roel Reine, Krypton, Syfy, Trailer, David S Goyer, Damian Kindler, Colm McCarthy

Populair nieuws