search
Designated Survivor verwelkomt Michael J. Fox

Designated Survivor verwelkomt Michael J. Fox

De cast van de reeks wordt zo nog indrukwekkender...

Geoffrey Ketels

De president staat op het punt om een bijzondere aanklager aan te stellen... neen niet dié president, maar wel Tom Kirkman (gespeeld door Kiefer Sutherland) in Designated Survivor! Niemand minder dan Michael J. Fox zal later in het tweede seizoen zijn opwachting maken in de reeks. Het tweede seizoen kent op moment van schrijven een kleine winter break, maar wordt hervat op 28 februari.


Fox zal in de huid kruipen van het personage Ethan West, een bulldog van een advocaat die is ingehuurd door het Witte Huis om de beschuldigingen tegen voormalig president Cornelius Moss te onderzoeken. De beschuldigingen luiden dat hij er voor zou hebben gekozen om bepaalde gevoelige informatie te lekken aan de buitenwereld. Het personage van Fox wordt verder omschreven als een eerlijk en oprecht persoon die alleen maar als intentie heeft om de wet na te leven. Wellicht dat diens onderzoek wel nog heel wat risico's met zich meebrengt voor president Tom Kirkman die onrechtstreeks betrokken blijkt te zijn met het Moss dossier.

Eén ding staat in ieder geval vast, de serie eindigde in 2017 met een verrassing van formaat. Veel fans kijken dan ook uit naar het vervolg en vooral de toon waarop de serie verder zal verlopen.

Aanbevolen artikelen