search
Shane Black schrijft 'The Avengers' pilot
Series / Nieuws

Shane Black schrijft 'The Avengers' pilot

Uiteraard niet die Avengers.

Nog voor The Avengers het witte doek veroverden was er een andere fictieve groep helden die zichzelf verkocht als 'de vergelders'. Deze waren te zien in de serie The Avengers (1961 - 1969) van de Britse zender ITV en in 1998 verscheen de bioscoopverfilming Ralph Fiennes, Uma Thurman en Sean Connery. Nu lijkt er een nieuwe Avengers te komen, op het kleine scherm.


The Dark Side Magazine (via ScreenRant) sprak met scriptschrijver Fred Dekker (The Monster Squad, The Predator) en hij meldde dat hij op dit moment werkt aan een script voor een pilot voor de serie. Hij schrijft samen met zijn maat Shane Black (Iron Man 3, The Nice Guys).

Het is The Avengers, met John Steed en Emma Peel. We plaatsen de serie in het Verenigd Koninkrijk van de jaren 60 en benaderen het project als 'The Ipcress File' ontmoet 'Doctor Who'. Het is mijn favoriete project op dit moment," aldus Dekker.

Een verschijningsdatum en verdere details zijn uiteraard nog onbekend. In de filmversie zagen we Thurman overigens als een soort Black Widow, lid van het Avengers superheldenteam:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen