Starz: problemen voor 'American Gods' S2

Starz: problemen voor 'American Gods' S2

Het is niet makkelijk om het nieuwe seizoen gemaakt te krijgen.

Jim Pedd, 15 januari 2018 om 12:14

Het ziet er eigenlijk niet heel goed uit voor het tweede seizoen van de Starz-serie American Gods. Dat na het vertrek van actrice Gillian Anderson, die besloot op te stappen na het vertrek van showrunners Bryan Fuller en Michael Green. De zender Starz geeft nu toe dat het moeilijk is om een weg hier uit te vinden en dat het onderhandelt met Fuller, Green en bedenker Neil Gaiman.
In een statement laat de zender weten dat “onze partners bij Fremantle gesprekken voeren met Bryan, Michael en kijkt naar hun planning, zodat ze zich nog altijd met de serie kunnen bezighouden.” Ook laat Starz weten dat Neil Gaiman een centralere rol krijgt, waarbij hij meer de positie van een showrunner in zal nemen

Interessant is dat Starz ook laat weten dat Fuller en Green niet zo definitief vertrokken zijn als eerder gedacht werd. “Ze zullen zich er zoveel mee bezig houden als maar mogelijk is. Maar wat hun precieze rol zal zijn, daar praten we nog over. Het is in elk geval een grote serie, een monsterlijk grote. Eentje die de vele uitdagingen het hoofd heeft moeten bieden die fantastische, complexe en premium series die meerdere seizoenen krijgen allemaal onder ogen moeten komen.”

Bron: EW

Lees meer over: American Gods, Starz, Seizoen 2, Neil Gaiman, Bryan Fuller, Michael Green

Informatie over de serie: American Gods

Populair nieuws