search
Derde seizoen 'Stranger Things' krijgt nieuwe schurk
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Stranger Things' krijgt nieuwe schurk

En Will Byers krijgt rust.

Het lijkt erop dat onze favoriete tieners rust krijgen in het derde seizoen van Netflix-hitserie Stranger Things. Producent en regisseur Shawn Levy stelt dat Will Byers niet weer het doorgeefluik voor al het slechte uit het Upside Down wordt. Daarnaast lijkt het erop dat er een nieuw monster komt.


"We gaan Will wat rust gunnen," begon Levy. "We gaan hem niet drie seizoenen op rij door een hel dwingen. Hij zal wel iets moeten hebben om te verwerk, maar hij zal het niet zo zwaar krijgen als afgelopen seizoen." Geen van de kleine vrienden gaat de schoenen volgen.

Verder stelde Levy dat er een nieuwe schurk komt, "we krijgen te maken met nieuwe krachten van het duisternis," aldus de producent. Welke nieuwe krachten dat worden is niet zeker, maar de Shadow Monster wordt dus niet de voornaamste schurk, lijkt het wel. Wie dan wel wilde hij uiteraard niet vertellen.

Wel zei Levy tot slot nog dat in het volgende seizoen het fanfavoriete duo Dustin en Steve weer meer mag samenwerken. "In het tweede seizoen was het allemaal lief en was het grappig, omdat het heel onverwacht kwam. Maar nu dat iedereen het gaat verwachten, wil ik dat ze een betere band hebben met elkaar. Ik wil dat ze overkomen alsof ze elkaar al een jaar kennen en broers zijn."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen