search

Ons nieuws van donderdag 25 januari 2018

Joker komt naar 'Gotham'
Series / Nieuws

Joker komt naar 'Gotham'

Eindelijk is de iconische schurk er dan.

Gotham gaat in de nabije toekomst eindelijk de echte Joker onthullen. Daarmee komt er een einde aan at de serie al ontzettend lang doet, namelijk het teasen van de beroemdste Batman-schurk. Het is mooi, want de serie hintte er tijden naar dat Jerome de schurk zou worden. Maar niets is minder waar.

"Hij is niet de Joker, dat is alles wat ik kan zeggen," begon acteur David Mazouz. "Hij is wel zeker de inspiratie voor de Joker en de manier waarop die in het spel komt, is een van de briljantste dingen die Gotham ooit gedaan heeft."

Toch weten we niet hoe serieus de woorden van de jonge acteur te nemen zijn. Eerder zei hij dat Harley Quinn in de finale van het derde seizoen zou figureren, maar dat bleek ook niet zo te zijn. Dat personage bleek nooit gepland te zijn voor het seizoen. Dus hoe serieus we 'm nu moeten nemen?

Deze lente gaat de serie weer verder op Fox.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'The Dark Tower' deze zomer van start
Series / Nieuws

Opnames 'The Dark Tower' deze zomer van start

Iet giet oan.

Ondanks dat The Dark Tower deze zomer geen groot succes was, gaat men toch door met de serie gebaseerd op de boeken van Stephen King. Volgens de site Omega Underground moeten de opnames deze zomer gaan beginnen in Ierland. De bedoeling is om enkele van de unieke gebieden van het land te gebruiken om de wereld tot leven te brengen.

Naar het schijnt gaat de serie gebaseerd worden op het vierde boek in de reeks van Stephen King: Wizard and Glass. Dat speelt zich in het verleden af en biedt de mogelijkheid om de franchise als het ware een beetje te resetten. De fans zullen niet blij zijn geweest met de filmversie en ook nieuwelingen ware dat niet.

The Dark Tower zal een prequel worden en ook een soort reboot die zich van de film moet onderscheiden door het bronmateriaal trouw te verfilmen. Daarmee is het de hoop dat het geheel goed gat komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'Stranger Things' krijgt nieuwe schurk
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Stranger Things' krijgt nieuwe schurk

En Will Byers krijgt rust.

Het lijkt erop dat onze favoriete tieners rust krijgen in het derde seizoen van Netflix-hitserie Stranger Things. Producent en regisseur Shawn Levy stelt dat Will Byers niet weer het doorgeefluik voor al het slechte uit het Upside Down wordt. Daarnaast lijkt het erop dat er een nieuw monster komt.

"We gaan Will wat rust gunnen," begon Levy. "We gaan hem niet drie seizoenen op rij door een hel dwingen. Hij zal wel iets moeten hebben om te verwerk, maar hij zal het niet zo zwaar krijgen als afgelopen seizoen." Geen van de kleine vrienden gaat de schoenen volgen.

Verder stelde Levy dat er een nieuwe schurk komt, "we krijgen te maken met nieuwe krachten van het duisternis," aldus de producent. Welke nieuwe krachten dat worden is niet zeker, maar de Shadow Monster wordt dus niet de voornaamste schurk, lijkt het wel. Wie dan wel wilde hij uiteraard niet vertellen.

Wel zei Levy tot slot nog dat in het volgende seizoen het fanfavoriete duo Dustin en Steve weer meer mag samenwerken. "In het tweede seizoen was het allemaal lief en was het grappig, omdat het heel onverwacht kwam. Maar nu dat iedereen het gaat verwachten, wil ik dat ze een betere band hebben met elkaar. Ik wil dat ze overkomen alsof ze elkaar al een jaar kennen en broers zijn."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mighty Ducks' wordt mogelijk tv-serie
Series / Nieuws

'The Mighty Ducks' wordt mogelijk tv-serie

Gebaseerd op de gelijknamige hockeyfilms uit de jaren '90.

ABC Signature Studios ontwikkelt momenteel naar verluidt een serie gebaseerd op de jeugdfilmreeks The Mighty Ducks. Er wordt nog gezocht naar een netwerk.

Steven Drill, die de scenario's schreef van de oorspronkelijke trilogie, en producent Jordan Renner benaderden ABC Signature onlangs met het idee. De productiemaatschappij sloot vervolgens onmiddellijk een deal met de twee. Brill zal het script van de serie schrijven.

Als het script wordt goedgekeurd, zal ABC de serie aan verschillende netwerken en streamingdiensten aanbieden. Het is nog onduidelijk of de serie als reboot of als sequel zal dienen. Ook is het nog onduidelijk of we Emilio Estevez opnieuw de rol zal spelen van advocaat/coach Gordon Bombay.

Als de serie doorgaat, zullen Brill, George Heller en Brad Petrigala dienst doen als uitvoerend producenten van The Mighty Ducks.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.