Netflix en Ryan Murphy maken comedy-serie 'The Politician'

Netflix en Murphy maken 'The Politician'

Murphy was eerder verantwoordelijk voor series als Glee, American Horror Story en The People vs. O.J. Simpson.

Zilko Tarici, 6 februari 2018 om 09:22

Volgens Deadline heeft Netflix een van de grootste tv-deals van het jaar gesloten door de biedingsoorlog rondom Ryan Murphy's nieuwe comedy-serie The Politician te winnen. De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Tony Award-winnaar Ben Platt. Naar verluidt zal hij vergezeld worden door Oscar-winnaars Barbra Streisand en Gwyneth Paltrow. Platt, Streisand en Paltrow zullen daarnaast allen dienst doen als producenten van de serie.
Afgezien van het feit dat de serie commentaar zal geven op het huidige politieke klimaat in Amerika, is er nog niet veel over bekend. The Politician werd bedacht door Murphy en zijn partner Brad Falchuk en Ian Brennan. Elk seizoen van The Politician, waarvan twee seizoenen al vaststaan, zal zich op een andere politieke strijd richten, waarbij het hoofdpersonage is betrokken.

Platt zal er voor zorgen dat veel van de afleveringen muzikale gedeeltes zullen bevatten. Murphy zal de pilot-aflevering regisseren. Als de deal helemaal rond is, zal ook Streisand mogelijk afleveringen regisseren.

The Politician is Murphy's tweede originele serie voor Netflix. Binnenkort krijgen we namelijk ook Ratched. een prequel op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest. Sarah Paulson zal hierin de jongere versie van de wrede Nurse Ratched spelen.Bron: Netflix

Lees meer over: Ryan Murphy, The Politician, Sarah Paulson, Ratched, Netflix

Populair nieuws