search
Zegt Lauren Cohan vaarwel tegen 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Zegt Lauren Cohan vaarwel tegen 'The Walking Dead'?

Het zou zomaar kunnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Op het ogenblik dat het negende seizoen van 'The Walking Dead' wordt aangevat zou dat zomaar eens zonder actrice Lauren Cohan kunnen zijn. De actrice zou naar verluidt heel wat interessante aanbiedingen hebben ontvangen die ze allemaal wil bekijken.


Naast bovenstaande zouden er tegenstrijdige geluiden te horen zijn met betrekking tot het feit of Cohan nu al dan niet actief aan het onderhandelen is met AMC over een contractverlenging. In het verleden werd er aan Cohan verschillende malen een voorstel gedaan met betrekking tot het ontvangen van een hoger loon voor het ondertekenen van een nieuw contract, maar dit heeft ze stelselmatig geweigerd.

Het is reeds enige tijd bekend dat Cohan graag dezelfde condities voor haar loon zou ontvangen als Andrew Lincoln en Norman Reedus. AMC heeft altijd geweigerd om in dit verhaal mee te gaan. Dit niet alleen omdat de twee net vernoemde acteurs vroeger bij de serie betrokken waren, maar ook omdat ze in veel meer scènes voorkomen.

Toch zou het niet verstandig zijn van AMC om Cohan zomaar te laten vertrekken. Maggie (de naam van Cohan's personage in de serie) is namelijk zwanger. Er werd reeds geruime tijd gesleuteld aan de impact die dit op de verhaallijn van The Walking Dead zal hebben waardoor fans een plots vertrek niet bepaald in dank zullen afnemen.

Zou jij het personage 'Maggie' missen moest ze niet langer te zien zijn in The Walking Dead?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen