Scott Speedman vervoegt cast van Grey's Anatomy

Scott Speedman vervoegt cast van Grey's Anatomy

Welke rol hij krijgt is echter nog niet bekend...

Geoffrey Ketels, 10 februari 2018 om 13:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Scott Speedman, bekend van onder meer 'Felicity' krijgt een rol in Grey's Anatomy. Welke rol dat precies is blijft tot dusver een goed bewaard geheim. Helaas voor de fans betreft het slechts een gastrol voor één enkele aflevering.
De verschijning van Speedman in Grey's Anatomy woekert de geruchten aan over een mogelijk vertrek van de acteur uit 'Animal Kingdom'. In principe zou dit zonder al teveel problemen mogelijk moeten zijn aangezien zijn personage in de finale van het tweede seizoen ernstig gewond is geraakt. Bovendien deden er eerder reeds geruchten de ronde die stelden dat de acteur graag de reeks zou verlaten.

Ondanks het feit dat bovenstaande vrees bij de fans begrijpelijk is betreft het dus slechts een éénmalig optreden in Grey's Anatomy. Dit zorgt er voor dat de fans van Animal Kingdom terug wat geruster kunnen slapen. Dat geldt misschien net wat minder voor de liefhebbers van de reeks die zich afspeelt in het Grey Sloan Memorial Hospital. Vermoedelijk hadden zij Speedman net graag als een series regular verwelkomt.

Lees meer over: Greys Anatomy, serie, Scott Speedman

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws