De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Welke nieuwe series of seizoenen kan je vanaf deze week op Netflix gaan bekijken?

Jim Pedd, 23 februari 2018 om 14:24

Vanaf deze week plaatsen we elke vrijdag een overzicht op Serietotaal met daarin de laatste toevoegingen die Netflix aan zijn database gedaan heeft. In dit artikel lichten we daarnaast de vijf beste nieuwe series in de selectie uit.
De Franse House of Cards, zo staat deze Netflix-serie waarin Gérard Depardieu een hoofdrol speelt ook wel bekend. In het eerste seizoen raakte zijn personage, burgemeester Robert Taro, in conflict met zijn voormalig protegé om wie de nieuwe felbegeerde positie mag hebben. Taro is al twintig jaar burgemeester, maar volgens zijn protegé is het tijd dat 'ie opstapt.


Een interessante tien afleveringen tellende misdaadserie van Netflix die kijkt naar de menselijke verhalen achter de koppen in de kranten. De serie is gebaseerd op de Russische film The Major (2013) van Yuri Bykov en vertelt elke aflevering weer een nieuw verhaal. Een van de verhalen draait om Brenton Butler, een zwarte tiener uit Jersey City, die per ongeluk wordt doodgereden door een blanke politieagent, waarop men probeert alles onder de tafel te schuiven.


Deze Netflix Original speelt zich af in Marokko, in de Spaanse stad Melilla, tijdens de Rifoorlog van de jaren 1920. Centraal staat een groep zusters die vrijwillig werkt en probeert de soldaten die gewond aankomen te helpen. Een romantische serie dus, die ook bekend staat als Morocco: Love in Times of War, een mooie verwijzing naar het prachtige boek Liefde in Tijden van Cholera.


Een re-imagining van het beroemde boek Frankenstein (1818) van mary Shelley. Centraal staat inspecteur John Marlott, die een lichaam vindt in een rivier dat bestaat uit de lichaamsdelen van zeven vermiste kinderen. Hij besluit degene die achter dit gruwelijke misdrijf zit op te sporen en stuit al gauw op verschrikkelijke geheimen. De serie is goed ontvangen en wordt omschreven als een "meeslepende en angstaanjagende nieuwe versie van de mythe van Frankenstein."Seizoen: 1-3 | Aantal afleveringen: 44
Deze komische dramaserie van The CW heeft drie seizoenen, waarvan het laatste nu ook op Netflix te zien is. In deze romkom besluit een jonge vrouw te stoppen met haar werk voor een advocatenbureau in New York City. In plaats daarvan gaat ze op zoek naar een nieuw leven en geluk in het kleine dorpje West Covina in Californië.Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:
Joel McHale Show with Joel McHale (2018) - S01E01
Legends of Tomorrow (2016) - S03E11
Black Lightning (2018) - S01E05
Violet Evergarden (2018) - S01E07


Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
Hitler's Circle of Evil (1 seizoen; 2017)
Strippers (1 seizoen; 2014)
Weekend Aristrocrats (1 seizoen; 2013)
Ugly Delicious (1 seizoen; 2018)

Reality
The Arrangement (1 seizoen; 2010)
Timber Kings (seizoen 4, 2017)Lees meer over: Netflix, Topseries, overzicht, Marseille, Seven Seconds, Tiempos de guerra, The Frankenstein Chronicles, Crazy Ex Girlfriend

Populair nieuws