search
Walton Goggins speelt hoofdrol in 'L.A. Confidential'-serie
Series / Nieuws

Walton Goggins speelt hoofdrol in 'L.A. Confidential'-serie

De geliefde acteur speelde eerder belangrijke rollen in series als Justified en The Shield.

De geliefde karakteracteur Walton Goggins (The Shield, Justified) heeft een van de hoofdrollen gescoord in de tv-serie L.A. Confidential voor CBS.


L.A. Confidential laat het verhaal zien van drie rechercheurs, een vrouwelijke journalist en een getalenteerde actrice. Hun verhalen kruisen elkaar terwijl de drie politieagenten de jacht openen op een sadistische seriemoordenaar en een beerput opengaat in het weelderige Los Angeles van de jaren '50.

Goggins zal de rol spelen van Jack Vincennes, een rechercheur die alle hoeken van Hollywood kent en dit in zijn voordeel weet te gebruiken. De rol werd in de gelijknamige film uit 1997 gespeeld door Kevin Spacey. Zowel de film als het boek zijn gebaseerd op het boek van James Ellroy.

Jordan Harper zal het script schrijven en ook dienst doen als uitvoerend producent. Ook Arnon Milchan zal produceren. Goggins speelde onlangs nog een kleine, doch belangrijke rol in Maze Runner: The Death Cure en is binnenkort te zien als de schurk in gameverfilming Tomb Raider.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen