Trailer tweede seizoen 'Jessica Jones'

Trailer tweede seizoen 'Jessica Jones'

Jessica zit op anger management.

Jim Pedd, 22 februari 2018 om 12:21

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor Netflix en Marvel-serie Jessica Jones. Volgende maand zal het tweede seizoen te zien zijn en daarin keert Krysten Ritter terug als de gelaagde heldin met behoorlijk grote problemen.
Als het nieuwe seizoen begint, weet de hele stad dat zij een supermens is en dat zij een man vermoord heeft. Ze probeert rond te komen, maar met haar gemoedstoestand en manier van denken en doen is dat niet bepaald eenvoudig. En als je de kracht hebt om een muur omver te slaan, is het idee van dingen kapotslaan als je je boos voelt ook geen goed idee. En dus begint deze promo met Jessica op een bijzondere plek: woedemanagement.

De promo lijkt ons te beloven dat dit tweede seizoen van de Netflix-serie meer van de achtergrond van het personage onthuld. En tegelijk zien we dat de detective in New York weer heel eigen avonturen zal beleven. Vanaf donderdag 8 maart is het eerste seizoen in z'n geheel te streamen.Lees meer over: Jessica Jones, Netflix, Marvel, Krysten Ritter, trailer

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws