search

Ons nieuws van donderdag 22 februari 2018

NBC gunt Superstore een vierde seizoen
Series / Nieuws

NBC gunt Superstore een vierde seizoen

Stijgende kijkcijfers doen vertrouwen nog meer toenemen...

NBC heeft bekend gemaakt dat haar komische serie 'Superstore' met zekerheid een vierde seizoen zal krijgen. De beslissing kwam er nadat er binnen de belangrijkste doelgroep van de reeks, namelijk de leeftijdscategorie tussen 18 & 49 een toename van de kijkcijfers met 6 procent kon worden vastgesteld. Niet alleen binnen deze doelgroep steeg het aantal kijkers, ook de globale kijkcijfers gingen met 3,5 procent de hoogte in. Dit betekent dat de Justin Spitzer-serie nu kan rekenen op gemiddeld meer dan 5 miljoen kijkers per aflevering.

Superstore met America Ferrera en Ben Feldman in de hoofdrol moest er voor zorgen dat NBC terug over een noemenswaardige komedie beschikte waar het mee kon uitpakken. Dit werd door het netwerk als een absolute noodzaak aanzien, in het bijzonder na het verdwijnen van 'Parks and Recreation' en '30 Rock'. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat Superstore de vooropgestelde verwachtingen probleemloos weet in te lossen of wellicht zelfs weet te overtreffen. Het is dan ook zeker niet ondenkbaar dat er na een (hopelijk) geslaagd vijfde seizoen nog een extra vervolg in de pijplijn komt te zitten.

Ben jij een fan van Superstore en kan je al niet wachten tot het vijfde seizoen zal verschijnen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Walton Goggins speelt hoofdrol in 'L.A. Confidential'-serie
Series / Nieuws

Walton Goggins speelt hoofdrol in 'L.A. Confidential'-serie

De geliefde acteur speelde eerder belangrijke rollen in series als Justified en The Shield.

De geliefde karakteracteur Walton Goggins (The Shield, Justified) heeft een van de hoofdrollen gescoord in de tv-serie L.A. Confidential voor CBS.

L.A. Confidential laat het verhaal zien van drie rechercheurs, een vrouwelijke journalist en een getalenteerde actrice. Hun verhalen kruisen elkaar terwijl de drie politieagenten de jacht openen op een sadistische seriemoordenaar en een beerput opengaat in het weelderige Los Angeles van de jaren '50.

Goggins zal de rol spelen van Jack Vincennes, een rechercheur die alle hoeken van Hollywood kent en dit in zijn voordeel weet te gebruiken. De rol werd in de gelijknamige film uit 1997 gespeeld door Kevin Spacey. Zowel de film als het boek zijn gebaseerd op het boek van James Ellroy.

Jordan Harper zal het script schrijven en ook dienst doen als uitvoerend producent. Ook Arnon Milchan zal produceren. Goggins speelde onlangs nog een kleine, doch belangrijke rol in Maze Runner: The Death Cure en is binnenkort te zien als de schurk in gameverfilming Tomb Raider.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer tweede seizoen 'Jessica Jones'
Series / Trailer

Trailer tweede seizoen 'Jessica Jones'

Jessica zit op anger management.

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor Netflix en Marvel-serie Jessica Jones. Volgende maand zal het tweede seizoen te zien zijn en daarin keert Krysten Ritter terug als de gelaagde heldin met behoorlijk grote problemen.

Als het nieuwe seizoen begint, weet de hele stad dat zij een supermens is en dat zij een man vermoord heeft. Ze probeert rond te komen, maar met haar gemoedstoestand en manier van denken en doen is dat niet bepaald eenvoudig. En als je de kracht hebt om een muur omver te slaan, is het idee van dingen kapotslaan als je je boos voelt ook geen goed idee. En dus begint deze promo met Jessica op een bijzondere plek: woedemanagement.

De promo lijkt ons te beloven dat dit tweede seizoen van de Netflix-serie meer van de achtergrond van het personage onthuld. En tegelijk zien we dat de detective in New York weer heel eigen avonturen zal beleven. Vanaf donderdag 8 maart is het eerste seizoen in z'n geheel te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze promo BBC-hit 'Doctor Who'
Series / Video/clip/featurette

Mysterieuze promo BBC-hit 'Doctor Who'

Er is een nieuwe look en feel!

De BBC heeft een nieuw logo en een nieuwe poster voor het elfde seizoen van Doctor Who vrijgegeven. Deze herfst mag actrice Jodie Whittaker in de huid van het titelpersonage kruipen en zal de 55 jaar oude serie een nieuwe look en feel krijgen onder showrunner Chris Chibnall.

Sinds de serie in november 1963 gelanceerd werd, is deze vaak opgefrist. Niet gek ook: er is meer dan een dozijn acteurs in de huid van de Doctor gekropen, er waren meer dan vijftig companions en zo'n twaalf verschillende logo's. Maar de grootste verandering is dit seizoen, namelijk dat de TARDIS eens niet door een man maar door een vrouw bestuurd wordt.

Hieronder kan je de ietwat duistere en verder bovenal mysterieuze teaser bekijken. Opmerkelijk is dat de TARDIS te zien is, terwijl aan het eind van het vorige seizoen die ineens verloren leek te gaan en de Doctor flink in de problemen leek te belanden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alex Garland over sci-fi serie 'Dev'
Series / Nieuws

Alex Garland over sci-fi serie 'Dev'

Hij brengt ons een mysterieus concept.

Schrijver en regisseur Alex Garland is druk bezig met de promotie van zijn nieuwe film, Annihilation. Tegelijk werkt hij aan Devs, een serie die hij mag maken voor FX. Vandaag vertelt hij in een interview met Collider dat de serie draait om de band tussen mens en technologie en hoe snel die band kan veranderen.

"Het draait om een bepaald aspect van technologie op dit moment, dat te maken heeft met erg veel big data en zeer krachtige processorkracht, en wat er kan gebeuren als je die twee bij elkaar gooit. Het speelt zich af in San Francisco en is een soort techverhaal," aldus Garland.

Ook vertelde hij vrij stellig dat het een op zichzelf staand verhaal moet worden, dat in acht afleveringen verteld is. Maar: "als FX ermee verder zou willen, lijkt me dat ze dat prima kunnen doen." Het is nog even wachten voordat we de serie kunnen bekijken, vermoedelijk wordt dat pas volgend jaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.