Brainiac uit 'Krypton' onthuld!

Brainiac uit 'Krypton' onthuld!

En knap is hij niet.

Bram de Groot, 23 februari 2018 om 11:02

Syfy heeft via USA Today een eerste blik onthuld op hun versie van de DC-slechterik Brainiac. Het personage zal opduiken in de serie Krypton en zal daarin ook de voornaamste slechterik zijn. De rol van Brainiac wordt gespeeld door Blake Ritson.
In Syfy's Krypton speelt Cameron Cuffe de rol van Seg-El, de legendarische grootvader van de man van staal. In de serie verkeert Kryptons leiderschap in chaos. Seg-El komt de tijdreiziger Adam Strange (Shaun Sipos) van de Aarde tegen, die hem waarschuwt dat hij tegen de tijd racet om zijn geliefde wereld van chaos te redden. Strijdend om de eer van zijn familie te herstellen en diegenen van wie hij houdt te beschermen, moet Seg ook kiezen tussen leven en dood: het redden van zijn thuisplaneet, of die vernietigd laten worden om zijn toekomstige kleinzoon te redden.

Hieronder de foto van Blake Ritsons Brainiac:De serie van uitvoerend producenten David S. Goyer en Damian Kindler (Sleepy Hollow) debuteert op 21 maart op Syfy. Hieronder ook nog een razend snelle featurette over het personage:


Bron: usatoday

Lees meer over: Krypton, Syfy, Trailer, David S Goyer, Damian Kindler, Colm McCarthy, Brainiac

Populair nieuws