Nieuwe personageposters Syfy's 'Dominion'

Nieuwe personageposters Syfy's 'Dominion'

In de fantasy-/dramaserie neemt de mensheid het op tegen een groep gevallen engelen.

Zilko Tarici, 4 mei 2014 22:44

Syfy heeft drie nieuwe personageposters van hun nieuwe serie Dominion online gezet. Je kunt ze natuurlijk hieronder bekijken. De onlangs verschenen teaser van Dominion hebben we voor het gemak ook nog even erbij gezet. De serie is gebaseerd op de film Legion (2010) van regisseur/scenarist Scott Stewart.
Dominion is een episch bovennatuurlijk drama dat zich afspeelt in een post-apocalyptische toekomst waarin een leger van engelen, samengesteld door aartsengel Gabriel, een oorlog voert tegen de mensheid. Aartsengel Michael, die zich tegen zijn eigen soort heeft gekeerd, werkt samen met de mensen in hun strijd tegen Gabriel. Na een verwoestende oorlog van 25 jaar zijn er nu grote afgeschermde steden om de menselijke overlevenden te beschermen. In Vega (het voormalige Las Vegas), de grootste van deze steden, vechten twee partijen om de macht, waardoor er een grote verschuiving van de macht dreigt plaats te vinden. Ondertussen begint een rebellerende jonge soldaat aan een gevaarlijke reis, terwijl de oorlog tussen de mensheid en de gevallen engelen begint te escaleren.

De eerste aflevering van Dominion wordt uigezonden op 19 juni 2014. De cast van de serie bestaat uit o.a. Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Alan Dale, Anthony Stewart Head en Luke Allen-Gale.
Bron: Bloody Disgusting

Lees meer over: dominion, scott stewart, legion, syfy, paul bettany

Informatie over de serie: Dominion

Populair nieuws