search
Teaser trailer 'Yellowstone' met Kevin Costner

Teaser trailer 'Yellowstone' met Kevin Costner

Grootse serie op Paramount Network.

Bram de Groot


Paramount Network heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Yellowstone, een serie met Kevin Costner en van schrijver Taylor Sheridan (Hell or High Water, Wind River). Check de beelden hierboven.

De serie zoomt in op de grauwe en gewelddadige wereld in het zuiden van Amerika en speelt zich af nabij het nationale park Yellowstone. Het gaat over het geweld dat de familie Duttons uit Montana nodig heeft om het grootste landgoed te behouden in de States.

De hoofdrol is dus voor Costner en hij speelt John Dutton, het hoofd van de familie die het gebied beheert. Ze moeten het opnemen tegen ontwikkelaars, een reservaat van indianen en het eerste Amerikaanse nationale park. Ook krijgen ze te maken met corrupte politici in een wereld die ver van de media staat.

De serie moet het beste en het slechtste van Amerika laten zien door de ogen van een familie die beide kanten representeert.

Andere rollen zijn voor Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Dave Annable, Danny Huston, Gil Birmingham, Jefferson White, Gretchen Mol, Jill Hennessey, Patrick St. Esprit, Ian Bohen en Denim Richards. In juni debuteert Yellowstone op Paramount Network.

Aanbevolen artikelen