search
Drie bekende gezichten keren terug voor 'Big Litlle Lies' S2
Series / Nieuws

Drie bekende gezichten keren terug voor 'Big Litlle Lies' S2

Naast alle hoofdrolspelers, keren ook de meeste bijrolspelers terug.

HBO heeft aangekondigd dat Iain Armitage, Jeffrey Nordling en James Tupper allen zullen terugkeren voor het tweede seizoen van de kritisch bejubelde HBO-serie Big Little Lies.


Armitage zal opnieuw de rol spelen van Ziggy Chapman, de zoon van Shailene Woodley's personage Jane Chapman. Ziggy zit nu in groep twee en is nog steeds het lichtpuntje in Jane's leven.

Nordling keert op haar beurt terug als Gordon Klein, echtgenoot van Renata Klein (Laura Dern), die een grote fout heeft gemaakt en het risico om alles kwijt te raken wat haar lief is.

Tupper keert ten slotte terug als Nathan Carlson, de ex-man van Madeline (Reese Witherspoon) en huidige partner van Bonnie (Zoe Kravitz) die moet om zien te gaan met zijn turbulente dochter Abby.

De drie zullen te zien zijn naast de eerder aangekondigd Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz en Adam Scott. Ze worden vergezeld door nieuwkomers Meryl Streep, die de moeder van de omgebrachte misbruiker Perry Wright (Alexander Skarsgard) speelt.

Andrea Arnold zal alle zeven afleveringen van het nieuwe seizoen regisseren. Deze zullen ergens in 2019 worden uitgezonden door HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen