Rick Grimes de volgende dode in 'The Walking Dead'?

Rick de volgende dode in 'The Walking Dead'?

Het zou zo kunnen...

Bram de Groot, 12 maart 2018 om 08:00

Let op spoilers! Eind februari keerde het achtste seizoen van The Walking Dead terug en het werd duidelijk dat Carl Grimes (Chandler Riggs) de serie moest verlaten. Hij heeft de bijt van de Walker logischerwijs niet overleefd. Het lijkt er nu een beetje op dat er een volgende grote naam de serie mogelijk gaat verlaten: zijn vader Rick Grimes.
Andrew Lincolns Rick Grimes was uiteraard verslagen door de bijt van en de dood van zijn zoon. De showrunner heeft nu gezegd dat de leider van de Alexandrians de volgende zou kunnen zijn die de show verlaat. Met het oog op het volgende seizoen zei Greg Nicotero dat hij nog niet weet wat ze met Rick moeten doen, maar dat het niet uitgesloten is dat voor omgelegd wordt. "De show verandert en de show ontwikkelt. Het DNA is het verhaal van de overleven en het verhaal van de prestaties die worden behaald en de ontberingen die mensen doorstaan," aldus Nicotero tijdens een persbijeenkomst waar ook Express.co.uk bij aanwezig was.

Nicotero voegde eraan toe dat ze zeker kijken naar het verloop van de comics. Maar dat ze ook voor de "uitstapjes" kiezen om een eigen verhaal te kunnen vertellen. "Het is belangrijk om de serie fris en mensen betrokken te houden."

Voor veel fans van de comics was de dood van Carl een gamechanger en namen het de makers niet in dank af. De dood van Rick zou de boel verder op zijn kop zetten.

Bron: express.co.uk

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 8, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus, Daryl Dixon

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws