search
'Fear the Walking Dead' gaat meer lijken op moederserie
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' gaat meer lijken op moederserie

Spin-off draagt nu overeenkomsten met de oorspronkelijke show.

Dit vierde seizoen zal AMC-serie Fear the Walking Dead meer dan ooit gelijkenissen tonen met moederserie The Walking Dead. Dat laat cameraman Michael E. Satrazemis weten in een gesprek met Entertainment Weekly. De bedoeling is dat er meer van die show overgenomen wordt voor de spin-off.


"Dit seizoen brengt echt een nieuwe look en een nieuw gevoel met zich mee. We gooien het verhaal nog een tree hoger en de boel wordt nu steeds unieker," aldus Satrazemis. De serie krijgt dit nieuwe seizoen verder meer het gevoel van een western; "dat doen we door bijvoorbeeld wijde shots te maken en wat langzamer te snijden."

Kortom: de serie krijgt een minireboot met dit vierde seizoen. Showrunner Dave Erickson is vertrokken en dit seizoen nemen Andrew Chambliss en Ian Goldberg het van hem over. Daarnaast is er geen groot tijdsverschil meer tussen de twee series, waarmee crossovers ook makkelijker worden.

In de Verenigde Staten gaat het vierde seizoen van start op 15 april. In Nederland is de serie vermoedelijk op Fox te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen