S2 'Westworld' trekt naar de buitenwereld

S2 'Westworld' trekt naar de buitenwereld

De titel van het seizoen is onthuld.

Jim Pedd, 21 maart 2018 om 10:10

Waar het eerste seizoen van HBO-hit Westworld bekend stond als The Maze, heeft het tweede seizoen de titel The Door gekregen. Dat is interessant, want in de eerste tien afleveringen leerden we vooral de personages kennen, maar uiterst weinig over de wereld. Dat zal in het tweede seizoen veranderen.
Entertainment Weekly onthult dat showrunners Lisa Joy en Jonathan Nolan intern op deze manier naar het nieuwe seizoen refereerden.

“Als het eerste seizoen een interne reis was, dan is dit zeker een interne,” begon Nolan. “Dit is echt een zoektocht, naar wat zich buiten het park bevindt. Zijn er meer parken? Hoe groot is het park? Wat ligt er van het park vandaan? We denken over onze seizoenen als discrete componenten in de serie. Dat doen we door ze een naam te geven. Het eerste seizoen heette The Maze en het tweede seizoen The Door.”

Vermoedelijk verwijst dat naar het feit dat in het tweede seizoen veel meer gekeken gaat worden naar de wereld, en andere parken. Zo weten we zeker dat ShogunWorld voorbij zal komen, een samoeraiwereld die de hosts zullen leren kennen. Op 22 april weer op HBO; tegelijk ook op Ziggo Movies & Series XL in Nederland.

Bron: EW

Lees meer over: Westworld, HBO, Jonathan Nolan, Lisa Joy, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, The Door, The Maze

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws