search

Ons nieuws van woensdag 21 maart 2018

Terug meer Matt Ryan in seizoen 4 Legends of Tomorrow
Series / Nieuws

Terug meer Matt Ryan in seizoen 4 Legends of Tomorrow

Althans als de serie wordt verlengd...

Geoffrey Ketels

Het lijkt er naar uit te zien dat we John Constantine vaker terug gaan zien in de serie 'Legends of Tomorrow'. Nadat Matt Ryan zijn rol al enigszins terug had opgenomen in het huidige derde seizoen van 'Legends of Tomorrow' lijkt het er naar uit te zien dat we hem in de toekomst nog vaker aan het werk gaan zien. Mocht The CW er voor kiezen om haar reeks een vierde seizoen te gunnen (en laat ons eerlijk zijn, dat is best goed mogelijk) is de kans zeer groot dat Ryan terug een series regular zal worden. Veel meer Constantine dus voor de fans om van te genieten!

Matt Ryan is uiteraard inmiddels vrij ervaren met het vertolken van de rol van Constantine. Hij nam die rol reeds op zich in de gelijknamige, maar inmiddels door NBC naar de eeuwige jachtvelden verwezen serie, maar daarnaast verscheen hij ook in het vierde seizoen van Arrow. Ondanks de teleurstelling nadat NBC de Constantine serie had stopgezet bleef Ryan enthousiast over zijn personage. Hij koos er dan ook voor om de voices te doen van de gelijknamige animatieserie.

De vastberadenheid van Ryan voor wat zijn rol als Constantine betreft lijkt nu dus ook vruchten af te werken. Het enige wat er nu nog fout kan gaan is dat The CW geen vierde seizoen bekend maakt, maar dat kunnen we ons eigenlijk haast niet voorstellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stewie's seksualiteit in 'Family Guy' onthuld
Series / Nieuws

Stewie's seksualiteit in 'Family Guy' onthuld

Is Stewie nou homoseksueel of niet?

Een nieuwe aflevering van Family Guy heeft eindelijk ontkracht wat velen lange tijd gedacht hadden. Verwacht werd dat Stewie Griffin stiekem homoseksueel zou zijn in de serie van showrunner en bedenker Seth MacFarlane. Maar in de aflevering Send in Stewie Please bleek dat niet het geval te zijn.

Dat werd onthuld in een aflevering waarin slechts twee personages een rol speelden: Stewie en therapeut Dr. Cornelius Pritchfield, wiens stem werd ingesproken door de immer machtige aanwezigheid van Sir Ian McKellen. Tegenover TVLine legde schrijver Gary Janetti nu uit waarom Stewie zichzelf niet als homoseksueel ziet, maar eerder als een fluïde personage als het aankomt op zijn seksualiteit.

"Stewie's bewustzijn van zijn seksualiteit is een onzeker ding en dat moet het ook blijven. Zijn onzekerheid geeft hem een kwetsbaarheid en dat is iets dat we moeten bewaren in de serie. Of hij nou homo is of niet, dat is een vraag die niet beantwoord zal worden, aangezien hij pas één jaar oud is. Maar als je tussen de regels leest, is het een makkelijke vraag om te beantwoorden. Hij weet niet eens of het woord heteroseksueel wel echt bestaat!"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
S2 'Westworld' trekt naar de buitenwereld
Series / Nieuws

S2 'Westworld' trekt naar de buitenwereld

De titel van het seizoen is onthuld.

Waar het eerste seizoen van HBO-hit Westworld bekend stond als The Maze, heeft het tweede seizoen de titel The Door gekregen. Dat is interessant, want in de eerste tien afleveringen leerden we vooral de personages kennen, maar uiterst weinig over de wereld. Dat zal in het tweede seizoen veranderen.

Entertainment Weekly onthult dat showrunners Lisa Joy en Jonathan Nolan intern op deze manier naar het nieuwe seizoen refereerden.

"Als het eerste seizoen een interne reis was, dan is dit zeker een interne," begon Nolan. "Dit is echt een zoektocht, naar wat zich buiten het park bevindt. Zijn er meer parken? Hoe groot is het park? Wat ligt er van het park vandaan? We denken over onze seizoenen als discrete componenten in de serie. Dat doen we door ze een naam te geven. Het eerste seizoen heette The Maze en het tweede seizoen The Door."

Vermoedelijk verwijst dat naar het feit dat in het tweede seizoen veel meer gekeken gaat worden naar de wereld, en andere parken. Zo weten we zeker dat ShogunWorld voorbij zal komen, een samoeraiwereld die de hosts zullen leren kennen. Op 22 april weer op HBO; tegelijk ook op Ziggo Movies & Series XL in Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische salarisverhogingen cast 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Gigantische salarisverhogingen cast 'Stranger Things'

De kids scoren straks een kwart miljoen per aflevering.

Met het derde seizoen mochten de hoofdrolspelers van Netflix-hit Stranger Things opnieuw onderhandelen over de salarissen. En dat hebben ze gedaan. Volgens The Hollywood Reporter krijgen de kinderen twaalfmaal zoveel betaald als bij het vorige seizoen. Maar het zijn niet de kids die het meest gaan verdienen, dat worden Winona Ryder en David Harbour.

Volgens het vakblad heeft Netflix drie salarisschalen voor de hoofdrolspelers. Ryder en Harbour zitten bovenin en krijgen 350.000 dollar per aflevering. De kinderen, Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), en Noah Schnapp (Will) krijgen twaalfmaal zoveel, wat nu 250.000 dollar per aflevering wordt. Verder scoren Natalie Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery 150.000 dollar per aflevering. Hoeveel Millie Bobby Brown zal krijgen voor haar rol is niet bekend, maar het gerucht gaat dat ze 300.000 dollar per aflevering krijgt omdat ze zo'n cruciale rol heeft.

Afgezien van de gigantische salarisverhogingen, is nu ook bevestigd dat de opnames op 23 april van start gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer George R.R. Martins 'Nightflyers'
Series / Trailer

Trailer George R.R. Martins 'Nightflyers'

Uit het brein van de schrijver van Game of Thrones



Hierboven zie je de 'First Look Trailer' voor de tv-serie Nightflyers, gebaseerd op een verhaal van George R.R. Martin - uiteraard de man achter de Game of Thrones-boeken en HBO-serie.

Deze nieuwe horrorsciencefictionserie wordt uitgezonden door Syfy en is gebaseerd op het boek dat in 1980 verscheen en behoort tot de het "Thousand Worlds"-universum van Martin. Het verhaal laat zien we hoe een groep van wetenschappers een ruimtereis maken om een mysterieus buitenaards wezen te vinden. Ze worden vervolgens geterroriseerd door de kwaadwillende computer van het ruimteschip.

In 1987 verscheen er al eens een matig ontvangen film. De serie moet trouwer zijn aan de verhalen van Martin, die de serie beschrijft als "Psycho in de ruimte". Ergens aankomende herfst op Syfy.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.