Terug meer Matt Ryan in seizoen 4 Legends of Tomorrow

Althans als de serie wordt verlengd...

Geoffrey Ketels, 21 maart 2018 16:18

Het lijkt er naar uit te zien dat we John Constantine vaker terug gaan zien in de serie 'Legends of Tomorrow'. Nadat Matt Ryan zijn rol al enigszins terug had opgenomen in het huidige derde seizoen van 'Legends of Tomorrow' lijkt het er naar uit te zien dat we hem in de toekomst nog vaker aan het werk gaan zien. Mocht The CW er voor kiezen om haar reeks een vierde seizoen te gunnen (en laat ons eerlijk zijn, dat is best goed mogelijk) is de kans zeer groot dat Ryan terug een series regular zal worden. Veel meer Constantine dus voor de fans om van te genieten!
Matt Ryan is uiteraard inmiddels vrij ervaren met het vertolken van de rol van Constantine. Hij nam die rol reeds op zich in de gelijknamige, maar inmiddels door NBC naar de eeuwige jachtvelden verwezen serie, maar daarnaast verscheen hij ook in het vierde seizoen van Arrow. Ondanks de teleurstelling nadat NBC de Constantine serie had stopgezet bleef Ryan enthousiast over zijn personage. Hij koos er dan ook voor om de voices te doen van de gelijknamige animatieserie.

De vastberadenheid van Ryan voor wat zijn rol als Constantine betreft lijkt nu dus ook vruchten af te werken. Het enige wat er nu nog fout kan gaan is dat The CW geen vierde seizoen bekend maakt, maar dat kunnen we ons eigenlijk haast niet voorstellen.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Legends of Tomorrow, serie, Matt Ryan

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws