Spannende eerste trailer 'Gotham'

De serie krijgt een volledig eerste seizoen.

Jim Pedd, 06-05-2014 09:44


Fox heeft besloten dertien afleveringen te bestellen voor zijn Batman-prequel Gotham. De serie gaat over een jonge commissaris James Gordon (Ben McKenzie) en volgt ook de jonge Bruce Wayne (David Mazouz), vlak nadat hij zijn ouders verloren heeft. Daarnaast is bovenstaande trailer vrijgegeven.

Gotham is het oorsprongsverhaal van de grote DC Comics superslechteriken en burgerwachten. We ontmoeten Gordon als hij net twee weken werkt voor de politie van Gotham City. Hij is verloofd met de prachtige Barbara Kean (Erin Richards) en Gordon heeft goede hoop de stad weer in ere te kunnen herstellen.

Samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock, moet Gordon een van de grootste moordzaken die ooit plaatsvonden in Gotham oplossen: de moord op de lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. Daar ontmoet Gordon een enkele overlevende: de 12-jarige Bruce Wayne. Hij belooft de moord op te zullen lossen en krijgt al gauw te maken met de gangster Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) en andere slechteriken als Selina Kyle / Catwoman (Camren Bicondova) en Oswald Cobblepot / The Penguin (Robin Taylor).

Er is nog geen precieze premièredatum, al vertelt de trailer ons dat de serie in de herfst van start gaat. Een Nederlandse releasedatum is er verder ook nog niet. Het zou goed kunnen dat de show op Fox Nederland te zien is.

Bron: FilmTotaal

Lees meer over: gotham, trailer, james gordon, ben mckenzie, bruce wayne, david mazouz, barbara kean, erin richards, harvey bullock, donal logue, thomas wayne, martha wayne, jada pinkett smith, fish mooney, selina kyle, catwoman, camren bicondova, oswald

Populair nieuws