search
Sheldon's broer in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Sheldon's broer in 'The Big Bang Theory'

De rol is toegekend aan Jerry O'Connell...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Met het huwelijk van Sheldon en Amy in het verschiet in 'The Big Bang Theory' is het niet zo vreemd dat er enkele geruchten opduiken van 'familieleden' die hun opwachting zullen maken in de reeks. Zo raakte nu bekend dat de oudere broer van Sheldon, namelijk Georgie te zien zal zijn in het elfde seizoen. De rol wordt vertolkt door Jerry O'Connell.


Meteen raakte ook bekend dat Georgie niet het enige familielid zal zijn dat zijn opwachting maakt op de bruiloft. De producers hebben namelijk bevestigd dat Georgie ook het gezelschap zal krijgen van zijn moeder, Mary. Deze rol wordt gespeeld door Emmy winnares Laurie Metcalf.

Daarnaast konden de produers van de reeks het ook niet laten om nog wat extra hype te creƫren rond de aankomende afleveringen en ook actrice Kaley Cuoco (Penny) speelde daar maar wat graag nog wat meer op in. Zij liet bijvoorbeeld optekenen dat er enkele zeer ongewone vrijgezellenfeestjes plaats zullen vinden voorafgaand aan het trouwfeest. "Ze zullen in ieder geval niet verlopen zoals je op het eerste zicht zou verwachten", aldus nog de actrice.

Kijk jij al uit naar het trouwfeest van Amy en Sheldon en ben je benieuwd om enkele familieleden in de reeks te zien opduiken?

Aanbevolen artikelen