search
'The Walking Dead' seizoen 9 wordt meer als seizoenen 4 en 5
Series / Nieuws

'The Walking Dead' seizoen 9 wordt meer als seizoenen 4 en 5

Met een nieuwe showrunner.

The Walking Dead ziet de kijkcijfers fors kelderen en dat betekent dat er ingegrepen moeten worden om kijkers vast te houden. Een nieuwe showrunner is aangetrokken en de inzet is een seizoen vergelijkbaar met de seizoenen 4 en 5.

In gesprek met FANDOM zei Greg Nicotero, uitvoerend producent bij The Walking Dead, dat Angela Kang, de nieuwe showrunner na het vertrek van Scott Gimple, een belangrijke rol gaat krijgen. Ze zal de complete Walking Dead-franchise voor AMC gaan bewaken.

"Angela heeft een erg duidelijke visie op de show en ze heeft een unieke toon. Ze kijkt terug naar wat onze show zo succesvol maakte, welke personages de beste chemie hadden en welke omgevingen het beste werkten. Het is natuurlijk altijd leuk om onderweg te zijn," aldus Nicotero. "Ik heb het gevoel dat de show een beetje terugkeert naar de toon uit seizoen 4 en seizoen 5."

De kijkcijfers van die seizoenen waren indrukwekkend, met gemiddeld 13 tot 15 miljoen Noord-Amerikaanse kijkers per aflevering. Op dit moment zijn dat er zo'n 6,5 miljoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen