search
Tweede 'Westworld'-park onthuld!
Series / Nieuws

Tweede 'Westworld'-park onthuld!

Delos-bezoekers kunnen naar Azië reizen.

Eerder dit jaar gaf HBO's Westworld ons al een spoiler toen de Delos Corporation-website, bekend maakte dat er nog vijf andere thema parken zijn die de mensen in de serie kunnen bezoeken. Nu gunt Delos ons een blik op haar tweede park.


De finale van het eerste seizoen onthulde dat er naast het cowboypark Westworld ook een tweede themapark geïnspireerd op de wereld van Samoerai bestaat. Delos Destinations maakte al bekend dat het tweede park officieel de naam Shogun World draagt, maar geeft nu meer details. De website van Delos is bijgewerkt met een officiële beschrijving van het park, dat luidt:

"Voor degenen voor wie Westworld niet genoeg is, kan de echte fijnproever van bloederige taferelen hun fantasieën met de slag van een katana bevredigen. Gemodelleerd naar de Japanse Edo-periode, biedt Shogun World gasten de kans om hun innerlijke krijger te omarmen, in een landschap van de hoogste schoonheid en de donkerste horror. Laat je ware zelf vorm krijgen in het land waar zelfontdekking kunst is."

Inmiddels weten we dat Shogun World een grote rol in seizoen twee gaat spelen. De trailer voor seizoen geeft hier al grote hints voor en ook is inmiddels dat Pacific Rim acteur Rinko Kikuchi een rol in dit gaat spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen