search
Seizoen 3 is laatste voor 'Shades of Blue'
Series / Nieuws

Seizoen 3 is laatste voor 'Shades of Blue'

We nemen afscheid van Jennifer Lopez en Ray Liotta...

Geoffrey Ketels

NBC heeft bekend gemaakt dat haar politiedrama 'Shades of Blue' met Jennifer Lopez en Ray Liotta geen vervolg meer zal krijgen. Dit betekent dat we na het derde seizoen afscheid moeten gaan nemen van onze favoriete detective. De bekendmaking komt er vrij vroeg, namelijk nog voor de start van de laatste 10 afleveringen van de reeks.


In Shades of Blue speelt Lopez de rol van 'Harlee Santos', een corrupte NYPD detective die er voor heeft gezorgd dat een FBI informant zich tegen haar commander 'Matt Wozniak' (gespeeld door Ray Liotta) heeft gekeerd. Over het verdwijnen van de serie liet Lopez onder meer het volgende optekenen:

"Ik heb er erg van genoten om in Shades of Blue te spelen en een deel van de productie voor mijn rekening te nemen. Het is gek om te zien hoe bepaalde rollen in je leven er voor zorgen dat je karakter voor altijd komt te veranderen. Mijn rol als Harlee heeft me in elk geval sterker gemaakt en er voor gezorgd dat ik heel wat meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik bedank niet alleen NBC, maar ook alle getalenteerde acteurs die er aan dit project hebben meegewerkt evenals de schrijvers en uiteraard de rest van de crew".

Ben jij een fan van Shades of Blue en zie jij deze reeks bijgevolg niet graag verdwijnen?

Aanbevolen artikelen