TBS maakt satirische politieserie met Rashida Jones

TBS maakt nieuwe politieserie met Rashida Jones

De actrice speelde eerder rollen in series zoals Parks and Recreation en The Office.

Zilko Tarici, 8 mei 2014 11:07

TBS heeft aangekondigd dat ze het groene licht hebben gegeven aan de nieuwe satirische politieserie Angie Tribeca (voorlopige titel). Rashida Jones (The Office, Parks and Recreation) zal de hoofdrol spelen in deze grappige serie over politieprocedures. Naast Jones zal ook Jere Burns (Justified), Deon Cole (Funny Business) en Andree Vermeulen (Laid Off) in de serie te zien.
Angie Tribeca zal geprodeerd worden door Steve and Nancy Carell via hun productiemaatschappij Carousel Television, in samenwerking met Campbell Smith en Thom Hinkle. Meneer en mevrouw Carell schreven ook de pilot, die ook werd geregisserd door Steve Carell.

TBS heeft inmiddels 10 afleveringen van Angie Tribeca besteld. De serie zal ergens in 2015 zijn première beleven.In de comedy volgen we een excentriek doch briljante groep LAPD-rechercheurs die misdaden onderzoeken, maar veel te veel persoonlijke informatie over zichzelf vrijgeven en niet rusten tot er gerechtigheid is... Jones speelt Angie Tribeca, een eenling die zich altijd volledig inzet en niet bepaald blij is wanneer haar baas (Burns) haar dwingt om met een partner te werken.

In de eerste aflevering van Angie Tribeca komen een hoop bekende gezichten voorbij, waaronder Alfred Moline, Lisa Kudrow en Gary Cole.

Bron: TBS

Lees meer over: rashida jones, the office, parks and recreation, tbs, angie tribeca

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws