Fox annuleert 'Dads', 'Enlisted', 'Surviving Jack' en 'Rake'

Fox annuleert enkele sitcoms en dramaserie Rake

Dads, Enlisted en Surviving Jack moeten eraan geloven.

Jim Pedd, 8 mei 2014 12:43

Fox heeft een aantal van zijn recente series geannuleerd. Daar zitten de sitcoms Dads, Enlisted en Surving Jack tussen en verder ook de dramaserie Rake. De series zijn geannuleerd omdat ze ofwel niet genoeg kijkers trokken, of niet waren wat Fox ervan verwacht had.
Dads werd geproduceerd door Seth MacFarlane, Alec Sulkin en Wellesley Wild en had in de hoofdrollen Seth Green, Giovanni Ribisi, Brenda Song, Vanessa Lachey, Tonita Castro, Peter Riegert en Martin Mull. Centraal stonden twee succesvolle mannen die al sinds hun kindertijd vrienden waren. Hun stabiele levens worden op de kop gezet als hun vaders plotseling bij hen in huis intrekken en hun levens compleet overnemen.

Enlisted werd bedacht door Kevin Biegel en had hoofdrollen voor Geoff Stults, Chris Lowell en Parker Young. De comedy draait om een jonge broer die van het leger terugkeert naar huis en weer een band probeert op te bouwen met zijn twee broers.

Surviving Jack was geschreven door Bill Lawrence en speelde zich af in de jaren ’90. De serie volgt een man (Christopher Meloni) die vader wordt en zijn zoon (Connor Buckley) die een man wordt. En dat in een tijd dat coming of age nog niet een begrip was dat je even kon Googlen.

Tot slot draaide Rake om een briljante en zeer charmante medewerker van het openbaar ministerie (Greg Kinnear). Zijn chaotische persoonlijke leven komt in de weg te staan van zijn professionele leven.

Lees meer over: fox, sitcoms, annuleert, gecancelled, rake, surviving jack, dads, enlisted, series, annuleren, kevin biegel, bill lawrence, seth macfarlane, greg kinnear

Populair nieuws