search
NBC bestelt volledig seizoen 'Constantine'
Series / Nieuws

NBC bestelt volledig seizoen 'Constantine'

Matt Ryan speelt de titulaire antiheld John Constantine.

Na de positieve recente ontwikkelingen rondom op DC-strips gebaseerde serie zoals Gotham, The Flash en iZombie is nu ook bekend geworden dat NBC een volledig seizoen van de serie Constantine heeft besteld. Hieronder lees je NBC's officiële omschrijving van de serie:


Constantine is gebaseerd op de populaire comic-reeks Hellblazer van DC Comics. De serie gaat over John Constantine (Matt Ryan), demonenjager en meester van het occulte. Constantine neemt het met zijn kennis over de duistere kunsten en zijn scherpzinnigheid op tegen het kwaad. Nu zijn ziel al veroordeeld is tot de hel, heeft hij echter besloten om zijn strijd op te geven. Maar wanneer de demonen Liv (Lucy Griffiths), een van Constantine's oudste vrienden, beginnen op op te jagen, doet hij alles in zijn macht om haar te redden. Constantine komt er al snel achter dat ze het op Liv's 'second sight', de gave om werelden achter onze wereld te zien, gemunt hebben. Liv en John moeten nu samenwerken en door het land reizen om de demonen die onze wereld bedreigen voor eens en altijd uit te schakelen.''

Andere acteurs die in de serie een rollen spelen zijn Harold Perrineau als de engel Manny en Charles Halford als Constantine's vriend Chas. Constantine wordt geproduceerd door Daniel Cerone en David S. Goyer. Cerone schreef ook de pilot, die werd geregisseerd door Neil Marshalll. Houd SerieTotaal in de gaten voor meer nieuws over Constantine!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen