Over en uit voor CBS-serie 'Scorpion'

Over en uit voor CBS-serie 'Scorpion'

Geoffrey Ketels, 14 mei 2018 om 11:51

CBS heeft er duidelijk voor gekozen om schoon schip te maken. Verschillende series worden door het netwerk naar de eeuwige jachtvelden verwezen waaronder ook 'Scorpion'. In deze serie volgden we een team welke gespecialiseerd is in hacken, programmeren en psychologie. Zij sloegen de handen in elkaar met de overheid om de strijd aan te gaan tegen high-tech bedreigingen.

Scorpion ging in première met uitstekende cijfers welke ze wist vast te houden gedurende haar eerste seizoenen. Echter vallen de cijfers van het vierde seizoen aanzienlijk tegen waardoor de toekomst van Scorpion al snel op de helling kwam te staan. Nu heeft CBS dus duidelijk beslist om geen verder vertrouwen meer te stellen in de serie. Niet alleen het verhaal van Scorpion is over en uit, ook de komedie 'Superior Donuts' krijgt geen vervolg meer.

Eerder dit jaar besloot CBS ook reeds om een aantal andere van haar projecten te cancellen. Het ging hierbij onder meer om 'Living Biblically' en om 'Wisdom of the Crowd'. Was jij een fan van Scorpion en zal je deze serie missen?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: TV.com

Lees meer over: Scorpion, serie, CBS

Informatie over de serie: Scorpion

Populair nieuws